R&D

Binnen de afdeling Research & Development is zeer veel ervaring en deskundigheid aanwezig op het gebied van cosmetica. Dit nieuwe laboratorium, is het hart van de onderneming. Alle cosmeticaproducten worden hier ontwikkeld en getest.

Wij werken tevens zeer intensief samen met producenten van innovatieve ingrediënten en verpakkingen om met grote regelmaat proactief concepten bij klanten voor te stellen. Meerwaarde wordt verder gecreëerd door training en opleiding van onze Research & Development specialisten.

Internationaal

Ons internationale netwerk zorgt voor continue aanvoer van marktinformatie en trends die snel worden geabsorbeerd en verwerkt in nieuwe productontwikkelingen. Onze open communicatie met alle betrokken partijen draagt tevens bij tot de efficiënte en succesvolle realisatie van projecten. Met behulp van onze brede testmogelijkheden verkrijgen wij snel een goed beeld van de stabiliteit van de producten.

Gedurende het gehele traject van productontwikkeling worden de procedures nauwgezet gevolgd om blijvend een hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Wetgeving vormt binnen de afdeling Research & Development een belangrijk aspect. De afdeling Regulatory Affairs staat borg voor de implementatie van alle geldende eisen en richtlijnen. Het opstellen van de complete productdossiers inclusief de veiligheidsbeoordelingen wordt volledig intern gedaan.